Wat is Daisycon?

Al meer dan 18 jaar brengt het Daisycon affiliate programma publishers en adverteerders bij elkaar. Dit platform ondersteunt marketingcampagnes in heel Europa en heeft een aanbod van meer dan 1.600 affiliate campagnes in verschillende branches. Ook in Nederland is het affiliate netwerk erg populair. Of het nu gaat om affiliate programma’s, leadcampagnes of Cost-Per-click-modellen (CPC), Daisycon vindt voor publishers altijd en overal adverteerders die precies aansluiten op hun niche en doelgroep(en).

Daisycon promotie banner

Hoe werkt affiliate marketing bij Daisycon voor publishers?

Als publisher kies je een adverteerder die het beste past bij jouw platform en unieke content. Voor deze adverteerder ga je vervolgens een promotionele campagne ontwikkelen. Hierbij kun je gebruikmaken van exclusief promotiemateriaal zoals banners en tekstlinks. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een productfeed uit de productdatabase van de adverteerder. Hierdoor geef je jouw bezoekers een helder overzicht van het hele aanbod en geef je hen actuele informatie over de voorraad van bepaalde items. Wanneer jouw bezoekers een aankoop doen bij de adverteerder of een andersoortige transactie genereren, word jij als publisher beloond met een vooraf afgesproken commissie. Daisycon maakt werk van affiliate marketing!

Lead magnet. Lead management.

Wat zijn de voordelen van het affiliate platform Daisycon?

Daisycon helpt publishers met het optimaliseren van hun businessmodellen en maakt daarbij gebruik van een unieke matchingtechnologie. Het platform biedt verschillende gratis prijsvergelijkers, real-time data, conversietrackers, sub ID’s, linkrapportages en een speciale API. Daarnaast worden publishers ondersteund door een team van online marketingexperts. Of het nu gaat om affiliate marketing voor A-merken of affiliate marketing voor het midden- en kleinbedrijf (mkb), Daisycon heeft voor iedere publisher de juiste affiliatecampagne, met aantrekkelijke vergoedingen en incentives. Voor beginnende publishers is er een handige startersgids met allerlei praktische adviezen, om je affiliate activiteiten tot een groot succes te maken!

Web traffic, affiliate marketing, Daisycon.
Desktop, affiliate marketing

Het grootste aanbod van Nederland met ruim

0
Affiliate campagnes

Ben jij publisher en wil je aan de slag met affiliate marketing? Met dit platform creëer je een succesvol businessmodel voor je website!

Waarom kiezen publishers voor Daisycon?

  • Een sterk affiliate netwerk dat actief is in heel Europa

  • Veel expertise op het gebied van affiliate marketing en online lead generation

  • Adverteerders worden verbonden aan de juiste publishers en doelgroepen door een geavanceerde matchingtechnologie

  • Het toevoegen van promotiemateriaal is eenvoudig

  • Gebruiksvriendelijke marketingtools en overzichtelijke productfeeds

  • Snelle uitbetaling van commissies

  • Heldere handleiding voor beginnende publishers

Daisycon, expertise in online marketing!

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).