Mijn naam is Richard Hendrikse

Commerciële en wervende teksten

Copywriting en online marketing zijn mijn passie. Ik schrijf graag commerciële en wervende teksten. Ik speel met taal. Ik draai zinnen om en trek ze uit elkaar, tot je er duizelig van wordt! Schrappen en schaven, dan weer doorstrepen, om er vervolgens weer een woord aan toe te voegen. Krassen, schetsen, weer doorhalen en opnieuw beginnen. Teksten die mensen raken, snel, scherp en overtuigend. Als copywriter ontwikkel ik creatieve en doeltreffende concepten voor verschillende communicatiedoeleinden. Of het nu gaat om het bedenken van een reclamecampagne, het schrijven van uw verkoopbrieven of het creëren van uw conversieverhogende content, bij Flushing Concepts bent u aan het goede adres!

Blogpost Flushing Concepts.

Flushing Concepts Blogposts

Gaat u binnenkort een nieuw product in de markt zetten of een kersverse dienst lanceren?

Heeft u een ijzersterke, creatieve tekst nodig voor uw folder, brochure of website?

Een ijzersterk concept voor uw verkoopbrieven nodig?

Doelgroep in beweging

Tekstdoelen

Als copywriter weet ik precies hoe ik uw prospects met teksten moet enthousiasmeren en inspireren voor uw producten of diensten. Hierbij is het belangrijk dat de bijzondere eigenschappen van uw bedrijf of instelling duidelijk naar voren komen. Potentiële klanten informeren, interesseren, overtuigen en aanzetten tot actie is de essentie van mijn werk. Ik schrijf wervende teksten die prikkelen, confronteren, vleien, verbazen, choqueren, uitdagen, verrassen, verwonderen, vermaken, maar soms ook intrigeren, selecteren of beloven. Wat uw tekstdoelen ook zijn, ik weet precies wat nodig is om uw doelgroep(en) in beweging te brengen.

Ik wil mijn doelgroep in beweging brengen!

Totaalproduct

Samenwerking

In samenwerking met Art Designers en mediaspecialisten kan Flushing Concepts zorgen voor een totaalproduct. Of het nu gaat om de ontwikkeling van radiocommercials, directmailcampagnes, whitepapers, casestudy’s, inscript-sponsoring, advertorials, contentmarketing voor uw inbound doelstellingen of advies op het gebied van SEO en SEA: ik ben u graag van dienst!

Tone of voice

Specifieke aanpak

Het valt niet mee om in dit gejaagde medialandschap op te vallen en het verschil te maken. Iedere doelstelling vereist zijn eigen specifieke aanpak en dus ook zijn eigen teksten. Met een sterk en goed doordacht concept kan Flushing Concepts ervoor zorgen dat u een betere positie op de markt verkrijgt. De juiste strategie en het hanteren van een passende tone-of-voice zijn daarbij essentieel.

Hogere conversie

Betere resultaten

Bent u ondernemer, entrepreneur, manager bij een marketingbureau of consultant en tevens op zoek naar manieren om hogere conversie te verkrijgen op uw website, of betere resultaten te behalen met uw online en offline reclame?

Flushing Concepts kan u daarbij helpen!

• Copy nodig voor uw nieuwe website?
• Snuffelaars omzetten naar kopers?
• Bezoekers aanzetten tot actie?

Ijzersterke copywriting

Het goede nieuws? Flushing Concepts kan dit voor u realiseren. Als uw website leads gaat genereren, dan is het belangrijk dat er over uw teksten net zo goed is nagedacht als over het design van uw website, de navigatie en de afbeeldingen. Uw bezoekers zullen beslissen of zij tot actie overgaan (of niet), gebaseerd op datgene wat zij lezen. Het succes van uw website valt of staat met kwalitatief goede, maar vooral ijzersterke copywriting. Het zijn de woorden die verkopen, niet de plaatjes!

Flushing Concepts, betaalbare copywriting!

Op zoek naar een professionele en betrouwbare copywriter die doeltreffende copy voor u schrijft?

Contact met Flushing Concepts!

Flushing Concepts logo

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).