Wat is een casestudy testimonial?

Krachtige inbound marketing

Een casestudy

Een casestudy is een goede manier om de markt te onderzoeken. Het is een vorm van kwalitatief onderzoek, waarbij de beleving van de consument centraal staat. Ook dit is een krachtig inbound marketinginstrument. U promoot uw producten of diensten niet zelf, maar dat doen uw tevreden klanten voor u. Casestudy’s zijn de beste testimonials.

Vertrouwen

Voordelen van uw producten

Uw klant roemt uw product in zijn eigen bewoordingen en dat zorgt voor vertrouwen. Wat zouden uw trouwe klanten over u kunnen zeggen? U kunt zo op een frisse en prikkelende manier laten zien hoe u problemen oplost en wat de voordelen zijn van uw handelswaar.

Wat zijn de voordelen van een casestudy?

• Geeft een goed inzicht in de mogelijkheden, diensten en producten die uw onderneming te bieden heeft.
• Betrekkelijk lage kosten.
• Prospects komen zo te weten dat ze goed zaken met u kunnen doen.
• Inzetbaar als onderdeel van uw PR-campagnes.
• Maakt duidelijk wat de opbrengst is van de inspanningen die uw bedrijf geleverd heeft.
• Laat zien hoe u problemen oplost
• Maakt overzichtelijk waar u goed in bent en toont uw deskundigheid en vakmanschap.
• Omdat uw klant zijn bevindingen deelt en lovend over u spreekt, sorteert dit meer effect en vertrouwen dan dat uzelf vertelt hoe goed uw diensten zijn.
• U kunt met een casestudy tonen aan wie u allemaal diensten verleent. Zo kunt u een mooi overzicht samenstellen van uw tevreden klanten.
• Grotere herkenbaarheid, geloofwaardigheid en vertrouwen zullen ervoor zorgen dat geïnteresseerde consumenten met u zaken willen doen.
• Uw bedrijf wordt als uitgangspunt genomen en daardoor kan er uitgebreid worden ingegaan op uw bijzondere diensten of producten.

Testimonial

Een casestudy testimonial

Als een prospect interesse heeft in uw product, dan wil hij of zij graag weten welke consumenten u al geholpen heeft. Ook wil hij of zij weten hoe u dat gedaan hebt. Een testimonial kan uw potentiële klanten helpen bij het maken van de keuze voor uw product of dienst. Consumenten hechten zeer veel waarde aan de eerlijke mening van uw klant.

Flushing Concepts kan u daarbij helpen. Een casestudy testimonial is gewoonweg vele malen effectiever dan een verkooppraatje!

Zet uw doelgroep aan tot actie!

 

Kan Flushing Concepts mij ook helpen met het schrijven van mijn whitepapers? Ja zeker!

Infographic over het schrijven van een effectieve whitepaper of casestudy testimonial.

 

Meer weten?

Flushing Concepts logo

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).