Commentaarteksten voor uw audiovisuele producties nodig?

Videoscripts en commentaarteksten

Aanzetten tot actie!

Website sales

Geef uw website sales een boost met een aantrekkelijke en overtuigende online video. Het toevoegen van een video is een van de meest effectieve manieren om:

• De aandacht van uw bezoeker te vangen en direct te interesseren;
• De voordelen van uw producten te communiceren op een doeltreffende manier;
• Uw bezoekers aan te zetten tot actie en het kopen van uw product.

Consumentenonderzoek

Onderzoek heeft aangetoond dat consumenten maar liefst 71% meer geneigd zijn tot aankoop van een product online, als er een video getoond wordt.

Entertainment

Men gaat er vanuit dat video’s altijd grappig en mooi moeten zijn. Ondertussen doen deze video’s eigenlijk niets anders dan uw bezoeker entertainen.

Belangrijkste element

Een dwingend script!

Effectieve video’s worden gemaakt volgens bewezen verkooptechnieken, die uw bezoekers vermaken, maar ook motiveren om een aankoop te doen. Als u geld gaat spenderen aan een videoproductie die er professioneel uit moet zien, vergeet dan niet het meest belangrijke element van uw video:

• Een dwingend script dat aanzet tot actie!

Flushing Concepts kan u ook hierbij helpen!

Contact met Flushing Concepts!

 

Commentaarteksten

Een commentaartekst bij een audiovisuele productie heeft een diendende en secundaire rol. Commentaarteksten mogen niet afleiden. De tekst is een aanvulling bij de beelden. Een commentaartekst vertelt wat de filmbeelden niet kunnen laten zien. De beelden verduidelijken wat de tekst vertelt. Ook voor uw commentaarteksten bent u bij Flushing Concepts aan het goede adres!

Ook met Inscript-Sponsoring kan Flushing Concepts uit de voeten.

Meer weten?

Flushing Concepts logo

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).