Een concept nodig voor uw radiocommercial?

Radioreclame

Opvallen en aandacht verkrijgen

Radio is een goed medium voor uw business-to-businessreclame. Opvallen en aandacht opeisen in het woud van radiocommercials is echter geen makkelijke opgave. Toch moet een radiospotje gebaseerd zijn op een duidelijk concept. Zeker als een spotje deel uitmaakt van een serie of een grote geïntegreerde campagne, is het belangrijk dat het basisidee snel herkend wordt en de luisteraar nieuwsgierig maakt. Een goed concept zorgt voor herkenbaarheid en bevestiging. Gaat uw radioreclame het verschil maken?

Veel luisteraars

De kracht van radioreclame

Er wordt weleens beweerd dat radioreclame onbelangrijk is. Dat is echt onzin. Dagelijks wordt de radio door miljoenen mensen beluisterd en is dus een ideale manier om uw doelgroep te bereiken. Ook de kosten van radioreclame liggen vele malen lager dan die van televisiecommercials. Door het toepassen van de juiste muziek of melodie heeft u soms al aan enkele woorden genoeg om uw reclameboodschap op een effectieve manier over te brengen.

Voice-cowboys heeft voor u de juiste stem in huis!

Op zoek naar een passende stem voor uw radiocommercial? Op voicecowboys.nl vindt u altijd de juiste voice-over. Zakelijk, joviaal, grappig of misschien wel een hele donkere stem? Voicecowboys.nl is van alle markten thuis!

Meer weten?

Luistertijd

Radio Advies Bureau

Uit onderzoek van het Radio Advies Bureau is gebleken dat de gemiddelde luistertijd is gestegen naar ongeveer drie uur en 30 minuten per dag. Dit komt omdat steeds meer mensen gebruik maken van de verschillende mogelijkheden op het gebied van multimedia. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van nieuwe digitale platformen om naar de radio te luisteren.

Radio via internet

Het percentage luisteraars dat via internet naar de radio luistert is gestegen van 19% naar 34%. Dat is een flinke stijging. Ook wordt er steeds meer gebruik gemaakt van settopboxen.

Attentiewaarde

Business-to-business

Zakenmensen zitten veel in de auto en de radio biedt dan uiteraard de nodige afleiding. Omdat de attentiewaarde dan erg hoog is, is radioreclame in de ochtend- en avondspits zeer effectief. Veel mensen hebben een voorkeur voor bepaalde zenders en dit maakt het eenvoudiger om de juiste doelgroep te bereiken. Flushing Concepts kan u helpen met het ontwikkelen van uw radiocommercial.

Wilt u meer weten over concepten voor radiocommercials?

Contact met Flushing Concepts!

 

Commentaarteksten

Teksten bij beeldmateriaal

Ook met het schrijven van commentaarteksten bij uw audiovisuele producties kan Flushing Concepts u helpen. Dat kan een bedrijfsfilm zijn, maar ook het schrijven van teksten bij een televisiedocumentaire, behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Flushing Concepts logo

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).