Wat zijn conversietools?

Bezoekers weten u te vinden!

Wat heeft u te bieden?

Contentmarkteting, custom publishing, pullmarketing of hoe u het ook wilt noemen, het centraal stellen van uw klant door het aanbieden van relevante content wordt steeds belangrijker. De consument van vandaag is snel, dus als u hem langer dan drie seconden op uw website wilt laten blijven, dan zult u ervoor moeten zorgen dat u hem of haar iets te bieden heeft. Als u de consument niet weet te boeien, dan is hij weg en ziet u hem waarschijnlijk ook niet meer terug.

Bezoekers voor u of voor uw concurrenten?

Als uw concurrent dan wel boeiende en waardevolle content op zijn website geplaatst heeft, dan zal een geïnteresseerde klant die website ook vaker gaan bezoeken. Ongetwijfeld behoudt u die klanten liever zelf. Toch? Contentcreatie heeft de toekomst. Flushing Concepts kan u meer vertellen over de verschillende conversietools.

De klant is koning, ook online!

Merkvoorkeur creëren

Daarom is het belangrijk dat de klant op uw website vindt wat hij of zij zoekt. Dat kan alleen als de behoeften en wensen van uw (potentiële) klanten echt begrepen worden. Dat maakt de kans op een positieve merkperceptie groter.

Branding

Positief, uniek en consistent

De content van uw website moet zorgen voor een positieve en unieke ervaring. Goede content heeft een duidelijke boodschap, is geloofwaardig, stimuleert loyaliteit en motiveert de consument om tot aankopen over te gaan.

Prikkelen

Zorg ervoor dat ze niet aan u voorbij gaan.

U kunt de meest indrukwekkende content op uw website plaatsen, maar als niemand het leest dan schiet u er niet zoveel mee op. Het is daarom belangrijk dat u ervoor zorgt dat u de aandacht van potentiële klanten wekt. U moet opvallen in het oerwoud van commerciële websites. De copywriting van Flushing Concepts kan ook hierbij veel voor u betekenen. Contentmarketing wordt in de komende jaren bepalend voor uw online succes.

De consument bedienen

Uw klant is op zoek naar waarde en u moet ervoor zorgen dat hij dat bij u vindt. Als u de consument dan niet weet te bedienen met persuasieve, relevante, maar vooral waardevolle content, dan doet u concurrent dat vast en zeker wel. Die boot wilt u niet missen. Flushing Concepts kan u helpen met aantrekkelijke en effectieve content. Niet alleen voor uw online doelstellingen, maar zeker ook voor al uw offline teksten. Of het nu gaat om concepten voor uw folder of brochure, krachtige verkoopbrieven, advertentiecampagnes of magazine articles, bij Flushing Concepts bent u aan het goede adres.

Wat doet een copywriter?

Groter marktaandeel

Stijgende omzet

Aantrekkelijke content kan direct of indirect een bijdrage leveren aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. Meer verkopen, een groter marktaandeel, kortom: een stijgende omzet. Bij inbound marketing richt u zich op de vraag en belangstelling van uw consument en gaat u niet alleen uit van uw eigen producten of diensten. Hoeveel waarde heeft de content voor uw klanten? Door het optimaal benutten van alle SEO-mogelijkheden in combinatie met het effectief inzetten van social media zorgt Flushing Concepts ervoor dat de klanten u zullen weten te vinden.

Minder kosten

Een groot voordeel van effectieve content is dat de kosten per lead bij pullmarketing (inbound) veel lager zijn dan bij pushmarketing (outbound).

Meten is weten

Resultaten zijn bij inbound marketing eenvoudig meetbaar. Zo kunt u eenvoudig zien welke inspanningen precies tot welke resultaten hebben geleid.

Flushing Concepts zorgt voor content die converteert!

Sterke inbound Marketinginstrumenten

Conversietools

Twee zeer effectieve inbound marketinginstrumenten zijn de casestudy en de whitepaper. Deze conversietools zijn zeer geschikt om uw doelgroep te bereiken. Een goed geschreven whitepaper maakt uw klanten duidelijk dat u diegene bent, waarmee ze in zee moeten gaan. U moet de prospect helpen met de speurtocht naar het beste product of de beste dienst. Een casestudy is uw beste testimonial. Tevreden consumenten promoten uw handelswaar. Potentiële klanten worden zo op een aantrekkelijke wijze geïnformeerd over hetgeen u te bieden heeft.
Ook met deze conversietools kan Flushing Concepts u helpen.

Informeer naar de inbound marketinginstrumenten en vul het contactformulier in!

Contact met Flushing Concepts!

 

Infographic: ghostwriting en conversietools.

Zet uw doelgroep aan tot actie!

 

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).