Copywriter nodig voor uw Magazine Articles?

Sponsored magazines

Uw eigen umfeld

Sponsored magazines of custom publishing zijn voor u een goede manier om een sterke relatie op te bouwen met uw klanten en relaties door middel van een tijdschrift. U kunt op deze wijze uw producten, diensten of merk tonen in uw eigen redactionele omgeving (Umfeld). Ook is custom publishing een prima aanpak voor het versterken van uw imago. Het goed gemaakte tijdschrift vormt het visitekaartje voor uw onderneming. Flushing Concepts levert u teksten die uw producten of diensten op een originele, bijzondere, maar vooral ook verrassende manier centraal stellen.

Promotiepagina’s

Magazine articles

Promotiepagina’s in tijdschriften zien er helemaal uit als een redactionele pagina in de stijl van het desbetreffende tijdschrift en blijken ook erg effectief te zijn. Deze vorm van adverteren levert veel respons op. Uitgevers van tijdschriften stellen voorwaarden om voor deze pagina’s in aanmerking te komen. Dus ook als u op zoek bent naar inspirerende, frisse en aantrekkelijke teksten voor uw promotiepagina’s in tijdschriften, dan moet u bij Flushing Concepts zijn.

Concept als basis

Online en offline magazines

Flushing Concepts kan u teksten leveren voor alle printmedia (offline), maar ook magazine articles die in online magazines (e-zines) moeten worden geplaatst. Op basis van een uitgebreide briefing en na het vergaren van zoveel mogelijk informatie over uw product of dienst, zal Flushing Concepts een concept ontwikkelen. Dit concept vormt het uitgangspunt voor de magazine articles, advertorials of specials die gewijd zijn aan één specifiek onderwerp (themapagina’s).

Veel mogelijkheden

Redactionele samenwerking

Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden om uw commerciële mededelingen in een advertentievorm te presenteren. Sommige uitgevers bieden ook de mogelijkheid tot redactionele samenwerking aan. Gaat het om wervingsacties voor nieuwe abonnees, het organiseren van originele quizzen of polls, boekreviews of reisverslagen? Ook dan bent u bij Flushing Concepts aan het goede adres.

Kan Flushing Concepts mij ook teksten leveren voor advertorials?

Ja, ook dat kan!

Contact met Flushing Concepts!

Flushing Concepts logo

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).