Wat kost een copywriter?

Tarieven

Ieder project heeft een andere aanpak nodig. Flushing Concepts levert u concepten op maat en daarom zal het van de opdracht afhangen of er een projectprijs of een uurtarief gehanteerd kan worden. De ene opdracht is nu eenmaal ingewikkelder dan de andere. Is het een spoedklus in het weekend? Hoeveel creativiteit verwacht de opdrachtgever? Moet de tekst geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines? Vereist de opdracht veel onderzoek? Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op het tarief. Voor concepten die ik lever aan organisaties die zich inzetten voor goede doelen, liggen de tarieven lager.

Duidelijkheid vooraf

Offerte

Op basis van uw opdracht zal ik geheel vrijblijvend een offerte op maat voor u maken. U weet vooraf waar u aan toe bent en hebt dan ook geen verrassingen achteraf. Dat is pas duidelijke taal. Dat klinkt als Flushing Concepts!

Neem voor alle informatie over de diensten en tarieven vrijblijvend contact op met Flushing Concepts!

Contact met Flushing Concepts!

Flushing Concepts logo

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).