Verkoopbrieven nodig? Concepten van Flushing Concepts!

Argumenten en voordelen

Verkoopbrief

Een van de belangrijkste onderdelen van een directmailpakket is de verkoopbrief. De verkoopbrief moet het echte werk doen. Als u eenmaal de aandacht van uw potentiële klant hebt, dan is het doorslaggevend of u de lezer weet te interesseren voor uw product, dienst of merk, of niet. Een effectieve verkoopbrief moet aan allerlei regels voldoen, waarvan het aandragen van de juiste argumenten en voordelen van uw product, dienst of merk het meeste gewicht in de schaal legt. Als uw verkoopbrief niet goed is opgebouwd, dan zult u niet het maximale effect sorteren.

Overtuigen

Uw doelgroep begrijpen

Als u uw potentiële klant niet duidelijk kunt maken waarom hij of zij met u in zee moet gaan, dan heeft u geen goede verkoopbrief verstuurd. Dan zijn uw inspanningen voor niets geweest. Uw doelgroep moet begrijpen dat u beter bent dan uw concurrent. Uw beweringen ten aanzien van uw product, dienst of merk moeten goed onderbouwd zijn. Alleen dan kunt u uw doelgroep overtuigen.

Tone of voice

Argumenten en voordelen

De stijl en tone of voice moeten naadloos aansluiten op de behoeften, wensen en verlangens van uw doelgroep. De vormgeving met afbeeldingen en foto’s van uw directmailpakket kunnen nog zo mooi zijn, het zijn de argumenten en voordelen die uw prospect over de streep trekken. Een goede verkoopbrief draait om de dialoog die u als aanbieder van een product of dienst voert met uw potentiële klant.

AIDA

Meer conversie

Voor effectieve en creatieve verkoopbrieven die uw respons verhogen moet u ook bij Flushing Concepts zijn. De verkoopbrieven zijn opgebouwd volgens de AIDA-formule waarvan al heel vaak is aangetoond dat die techniek zorgt voor meer respons, meer verkopen, en een positieve merkperceptie. Ook hier geldt weer dat een goed gekozen invalshoek de basis vormt, voor een succesvol concept.

Wilt u uw conversie verhogen met verkoopbrieven van Flushing Concepts?

Ik wil mijn doelgroep in beweging brengen!

Flushing Concepts logo

Meld je aan voor de blogpost!
Met de blogpost van Flushing Concepts blijf je automatisch op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sales copywriting en online marketing!
We hebben een hekel aan spam. Uw e-mailadres zal niet worden verkocht of gedeeld met anderen (afgezien van het marketing automation platform dat wij gebruiken voor onze e-maillijst).